Power Truck Show – viihdyttävät ammattimessut

kuva 2Power Truck Show:n 10v juhlavuosi oli menestys. Kelit suosivat Härmään matkanneita näytteilleasettajia, sekä noin 33 400 messuvierasta. Tämä olikin uusi kävijäennätys. Power Truck Show on piristävä poikkeus Suomalaisten ammattialan messujen joukossa. Härmässä ei pönötetä puvut päällä omilla osastoilla, vaan liikutaan vapaasti, jutellaan mukavia, vaihdetaan kuulumisia ja tehdään siinä sivussa jopa kauppaakin. Ennen kaikkea Poweriin tullaan viihtymään ja sen huomaa.

Tänä vuonna tapahtumaan oli saatu myös julkkiksia, kun alan tosi-tv tähti, Rekkakuskit

Mascus-mies tapasi Lisa Kellyn Volvon osastolla

Mascus-mies tapasi Lisa Kellyn Volvon osastolla

jäällä ja Maailman vaarallisimmat tiet tv-sarjoissa mukana ollut Lisa Kelly, saapui jakamaan nimikirjoituksia. Lauantaina Volvon osastolla olikin sellainen ruuhka, jota ei aikaisemmin tapahtumassa ole nähty.

Iso osa Power Truck Shown viehätystä on toki upeat näyttelyrekat, joita taisi olla tänä vuonna ennätyksellinen määrä. Autoja tuodaan näytille ulkomaita myöten, mutta tänäkin vuonna kirkkaimmat palkinnot jäivät koti-Suomeen. Super Truckin voitti Kuljetus Auvisen vuoden 2014 MB Actros2651 Highway Hero, joka valmistui kilpailua edeltävänä päivänä. Higway Hero pokkasi myös BEST IN SHOW palkinnon sekä Paras sisustus ja Paras maalaus.

kuva 1

Power Truck Showlla on nyt 10-vuotinen ura takana, ja ainakaan toistaiseksi ei loppua näy. Ensi vuonna Härmässä messuillaan ja viihdytään jälleen. Sen verran näyttävät juhlat saatiin tänä vuonna aikaiseksi, että järjestäjillä riittää varmasti mietittävää, kuinka tästä laitetaan kuva 3paremmaksi.

Kuvia messuilta löytyy Mascuksen Facebook sivuilta klikkaamalla alla olevaa tekstiä:
TÄSTÄ KUVIIN!
Tuli napsittua reilu 190 kuvaa tapahtumasta.

 

Jätä kommentti