Yksityisilmoittaja – Sinulla on nyt enemmän vaihtoehtoja!

Mascus on uudistanut ilmoituksen syöttöään ja samalla yksittäisille ilmoittajille on tarjolla enemmän erilaisia mahdollisuuksia.

Ensinnäkin myyjällä on mahdollisuus valita heti alussa, kuinka kauan haluaa ilmoituksen olevan sivuilla. Aikaisemmin ilmoitus oli aina automaattisesti 2kk voimassa, mutta nyt mahdollisuuksia on kolme.

vaihtoehdot

Tämän lisäksi yksittäinen myyjä voi nyt käyttää korostus ja nosto toimintoja, jotka ovat olleet yritysasiakkaidemme käytössä jo jonkin aikaa. Noston avulla ilmoitus nousee Nostahakutulosten kärkeen kerran viikossa kuukauden ajan. Ilmoitus saa näin paremman näkyvyyden.

Ilmoitusta voi myös korostaa oranssilla taustavärillä, jolloin se erottuu paremmin tuloslistalla muista ilmoituksista.MMan-Calc

Konekauppa käy Mascuksessa! Muista aina tayttää ilmoituksen tiedot tarpeeksi tarkasti, jotta ilmoituksesi herättää kiinnostusta. Liitä mahdollisimman monta kuvaa sekä hinta, niin saat parhaat tulokset. Kuvattomat ja hinnattomat ilmoitukset keräävät tutkitusti vähemmän klikkauksia.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s