Agrimarketin vaihtokoneet löytyvät nyt Mascuksesta

Agrimarket_logo_72Agrimarket on liittynyt mukaan Mascuksen vaihtokonepalveluun. Agrimarketin yli 100 toimipaikkaa ja yli 1300 vaihtokonetta löytyy jatkossa Mascuksen sivuilta. Agrimarket toimii John Deere maatalouskoneiden ja ympäristökoneiden maahantuojana. Tämän lisäksi Agrimarket maahantuo muun muassa Väderstad-kylvökoneita ja Krone-nurmityökoneita.

Myyntiverkosto muodostuu maakunnallisissa talouskeskuksissa sijaitsevista Agrimarketeista, jotka ovat täyden palvelun maatalouskauppoja. Niiden valikoimiin kuuluvat lannoitteet, kalkki, kasvinsuojelu- ja säilöntäaineet, rehut, siemenet, maataloustyökoneet sekä viljakaupan palvelut. Agrimarket on Suomen suurin viljakauppias.

JD_7R_500xxKonekeskukset sijaitsevat Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kouvolassa, Seinäjoella, Kuopiossa, Kokkolassa ja Oulussa. Viherrakentamisen, kiinteistönhoidon ja golfkentän koneiden kauppaan keskittynyt John Deere Keskus palvelee Hyvinkäällä.

Agrimarketin liittyminen Mascukseen vahvistaa asemaamme Suomen johtavana vaihtokoneiden markkinapaikkana. Samalla Agrimarket saa kaikki koneensa Mascuksen yli 4,5 miljoonan kansainvälisen vierailijan nähtäville.

Mascuksessa on tällä hetkellä myynnissä yli 19 000 traktoria, 9000 puimuria ja 8400 maanmuokkauskonetta.

 

Jätä kommentti